[ X ]
[ X ]
[ X ]
În Republica Moldova s-a lansat prima revistă de profil stomatologic
2 Iunie

În Republica Moldova s-a lansat prima revistă de profil stomatologic, care unește business-ul, inovaţiile, viziunile noi și zâmbetele sincere. De altfel, e o revistă bianuală – prima ediție fiind lansată în luna mai, iar următoarea va apărea în noiembrie/decembrie, transmite CURENTUL.

Astfel, medicul stomatolog, Sachin Sachdev, fondator al revistei, a oferit detalii în acest sens.

„Noi am simţit că trebuie să fie o legătură mai strânsă între clinici, medici, pacienţi, partenerii noştri care sunt în Moldova. Când este ceva tipărit se memorează mai uşor, se află fapte, inovaţii, noutăţi din domeniul nostru, cred că asta a fost cea mai bună variantă, în care noi putem să fim mai aproape de pacienţii noştri. În revistă o să găsim informaţia despre inovaţii, fapte, pacienţi mulţumiţi…”, a comunicat medicul stomatolog, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă”.

În revistă se va putea descoperi medici profesioniști din domeniul medical, informaţii despre stomatologie despre care lumea nu cunoaşte.

Totodată, pe lângă acestea, în revistă vor mai fi detalii turistice din R. Moldova. „Scopul nostru este să promovăm şi Moldova prin revista noastră”, a mai spus medicul.

Potrivit paginii oficiale pe social media este de menţionat: „Prima revistă de profil care unește business-ul, viziunile noi și zâmbetele sincere. O altă abordare a domeniului stomatologic, a afacerilor și lumii din culisele celui mai mare centru stomatologic din Moldova”.

Precizăm că, Sachin Sachdev e ortodontist de origine indiană şi are o experienţă de peste 20 de ani. Este căsătorit cu moldoveanca Tatiana Chicu.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților