[ X ]
[ X ]
[ X ]
În centrul Capitalei va avea loc un maraton caritabil
22 Decembrie

În centrul Chișinăului, astăzi, va avea loc cea de-a șaptea ediție a cursei costumate de caritate „Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019”, transmite CURENTUL.

Participanții la cursă sunt așteptați să alerge o distanță de 3 km, plină de cadouri și surprize. Traseul cursei va trece de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare.

Începutul evenimentului: ora 9:30; Startul cursei: ora 12:00.

Condiția principală de participare la cursa „Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019” este prezența unui costum de carnaval. După încheierea cursei, va avea loc un concurs pentru cea mai originală ținută în rândul participanților.

În legătură cu desfășurarea cursei de Crăciun, bulevardul Ștefan cel Mare, pe tronsonul cuprins între str. Bănulescu-Bodoni și str. Ismail, va fi închis între orele 11:45 și 12:45.

„Maratonul de Crăciun by Naturalis” este o cursă care oferă nu numai bună dispoziție și cadouri, dar și multă bunătate. În fiecare an, banii colectați din taxele de înregistrare sunt donați pentru a ajuta copiii nevoiași. De data aceasta, „Maratonul de Crăciun” îl va ajuta pe Vlad Pânzari, un băiat de 10 ani, care suferă de o formă severă de paralizie cerebrală. Banii vor fi donați familiei acestuia pentru costurile de reabilitare și ajutor material.

Cristina Pendea 

Inapoi la arhiva noutaților