[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor: Vom construi visul moldovenesc în fiecare localitate pe care o vom administra
18 Octombrie

Echipa Partidului Politic ȘOR este gata să transforme de la zero fiecare localitate pe care cetățenii i-o vor încredința la alegerile locale de duminică, promite liderul formațiunii, Ilan Șor. Acesta și-a dat cuvântul de onoare, într-o înregistrare video, că va purta responsabilitatea personală pentru administrarea fiecărei localități de către reprezentanții formațiunii sale, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat de presă al partidului.

Ilan Șor amintește că duminică cetățenii moldoveni urmează să-și aleagă administrația la care se adresează cel mai des – puterea locală. El amintește că timp de aproape 30 de ani oamenii au avut parte de politicieni care le promit marea cu sare în campaniile electorale, ca mai apoi să nu realizeze nimic. Lucrurile s-au schimbat la Orhei în 2015, când Ilan Șor și echipa sa au venit în fruntea municipiului Orhei.

„În 2015 Orheienii au distrus acest cerc vicios: m-au ales pe mine, chiar dacă nu mă cunoșteau, dar au avut încredere în mine. Împreună cu Partidul Politic ȘOR am făcut tot ce am promis. Am construit visul moldovenesc. Acum un an locuitorii comunei Jora de Mijloc au avut încredere în noi și sunt sigur că nu regretă. Pentru că și acolo construim astăzi visul moldovenesc”, a declarat Ilan Șor.

El menționează că fiecare localitate din țară merită un adevărat vis moldovenesc. În acest sens, fostul primar de Orhei susține că echipa sa nu vine să facă politică, dar să construiască o altă viață pentru oameni. „Noi nu mergem să facem politică, să pălăvrăgim, dar mergem să lucrăm, să construim drumuri, să punem becuri, să vă facem viața mai confortabilă într-atât în care să vă placă să trăiți în localitatea Dumneavoastră, iar rudele să vrea să revină acasă”.

La finalul intervenției sale, Ilan Șor promite solemn că va purta responsabilitate personală pentru administrarea fiecărei localități în care vor fi aleși reprezentanții Partidului ȘOR. „Vă dau cuvântul de onoare că acolo unde va învinge candidatul Partidului ȘOR, îmi asum responsabilitatea personală pentru administrarea acestei localități. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Ilan Șor.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților