[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor: De luni, pâinea în magazinele sociale va costa doi lei
22 Iulie

„Guvernarea face circ, noi vom ajuta oamenii. Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, anunță, începând de luni, reduceri mari la alimentele de primă necesitate în magazinele sociale „Merișor”. Declarația a fost făcută într-o adresare video și vine drept răspuns la incapacitatea Guvernului de a reduce inflația și efectele crizelor.

„În timp ce guvernarea face circ, noi vom ajuta cetățenii. Prioritatea noastră este ca oamenii sa aibă ce mânca. Astăzi, cea mai mare problemă a oamenilor este lipsa banilor pentru cumpărarea produselor alimentare. De aceea, în urma negocierilor cu reprezentanții magazinelor sociale „Merișor”, am putut reduce prețurile mai multor alimente de bază. Astfel, de luni, un litru de lapte va costa 11 lei și 90 de bani, 500 de g de smântână vor costa 14 lei, un kg de salam va costa 79,9 lei, făina de porumb va costa 13,9 lei, un kg de biscuiți de ovăz –  35 de lei și 50 de bani, iar pâinea socială va costa 2 lei”, a anunțat Ilan Șor.

Șor a adăugat că prețurile vor fi cu cel puțin 15 la sută și chiar până la 100% mai mici decât în celelalte magazine.

„Începând de luni, cei aproape 500 de mii de posesori ai cartelelor „Merișor” vor avea acces la aceste reduceri. Dacă guvernarea scuipă peste problemele oamenilor, noi nu o vom face, pentru că suntem responsabili. În curând, vom implementa proiecte sociale ample în localitățile din țară. Noi vom îndreptăți încrederea oamenilor””, a mai spus Ilan Șor.

Inapoi la arhiva noutaților