[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor: „Am votat pentru popor”
24 Februarie

Președintele Partidului Politic „Șor”, Ilan Șor, a votat pentru o Moldovă cu o infrastructură dezvoltată, cu economie puternică și oameni asigurați din punct de vedere social, transmite CURENTUL.

„Am votat pentru poporul Republicii Moldova, ca să înceapă imediat aceleași transformări care au avut loc în ultimii trei ani și jumătate la Orhei – drumuri, parcuri, infrastructură, ca atunci când oamenii ies pe stradă să calce pe asfalt”, a declarat Ilan Șor.

El a mai adăugat că pentru aceasta este nevoie de dezvoltarea economiei și creșterea veniturilor la buget, așa cum a făcut la Orhei, iar politicienii să facă mai puțină politică, dar să se ocupe de problemele oamenilor.

„Este nevoie ca bugetul țării să crească la fel ca la Orhei – de 3,5 ori, ca să putem majora imediat de 3,5 ori pensiile, ca să înceapă imediat construcția întreprinderilor de stat, ca oamenii să aibă locuri de muncă, ca să apară imediat colhozurile, așa cum am început la Jora de Mijloc, ca să înceapă să funcționeze programele sociale, ca politicienii să nu mai facă politică, dar să se ocupe de problemele oamenilor”, a declarat Ilan Șor.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților