[ X ]
[ X ]
[ X ]
Îi calcă pe urme! Olivia Furtună: „Mark e îndrăgostit de atelier… Își dorea foarte mult să picteze în ulei, deși i-am explicat riscurile”
23 Iulie

Olivia Furtună, în această perioadă, petrece foarte mult timp cu fiul ei Mark, ba chiar a început şi el să picteze. Iar, grădinițele fiind închise, organizează diferite activităţi, printre care și înotul, informează CURENTUL.

„Mark e îndrăgostit de atelier… și-mi ține companie. Are colțișorul lui amenajat, de care e foarte mândru și responsabil. Își dorea foarte mult să picteze în ulei, deși i-am explicat riscurile, că e cam complicat și e un proces murdar, a tot insistat, a încercat și mai pierduse din entuziasm, dar e fericit că are și el pânza lui, pensule, tablă șevalet… Așa că, periodic ne facem plinu’ la magazinul de birotică, de unde își alege singurel materialele. Acum că s-au redeschis sălile de sport, mergem la înot, Mark are antrenor personal, așa că și antrenamentele sunt serioase și le așteaptă cu emoție. În rest ne jucăm mult în grădină, udăm flori…ne plimbăm în pădure… și vorbim mult”, a spus mămica, într-un interviu pentru CURENTUL.

Ea a menționat și că lui Mark îi lipsește comunicarea cu micuții de la grădiniță, mai ales că și în parcuri e restricționată joaca. „Însă încercăm să compensăm” – a spus Olivia.

Interviul integral poate fi citit AICI.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților