[ X ]
[ X ]
[ X ]
IGP despre accidentul rutier cu implicarea polițiștilor din Sîngerei: Șeful IP Sîngerei a fost retrogradat în grad, iar trei angajați – concediați
19 Ianuarie

Inspectoratul General al Poliției vine cu precizări din cadrul anchetei de serviciu cu privire la acțiunile polițiștilor din Inspectoratul de Poliție Sîngerei, în cazul accidentului care a avut loc la 17 decembrie 2022.

IGP menționează că, șeful Inspectoratului de poliție Sîngerei a fost sancționat disciplinar cu retrogradare cu un grad special, iar trei angajați, dintre care unul cu funcție de conducere, au fost concediați. Alți doi polițiști au fost sancționați cu mustrare aspră.

În privința celor doi polițiști implicați în accidentul rutier ancheta continuă. Amintim că, Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă de serviciu internă pentru a stabili circumstanțele accidentului rutier cu implicarea polițiștilor din Sîngerei, care a avut loc pe traseul R6, în apropierea localității Mihailovca. R

Conducerea IGP reiterează că nu tolerează astfel de încălcări disciplinare în Poliție. Indiferent de grad, statut sau funcția deținută, toți polițiștii care nu-și vor îndeplini atribuțiile de serviciu și nu vor da dovadă de responsabilitate și integritate, vor răspunde conform legii.

Inapoi la arhiva noutaților