[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Munteanu, despre cum își va lua revanșa la localele din 2019
26 Februarie

După alegeri, candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 15, Igor Munteanu, a mulțumit tuturor „oamenilor deosebiți” de la Călărași și Ungheni, care au votat pe el și blocul electoral în alegerile din 24 februarie, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Munteanu a scris că, din păcate, regimul a făcut totul pentru a schimba după bunul său plac sistemul electoral.

„A mutilat frontierele circumscripțiilor electorale și a încurajat sateliții săi politici să desfășoare ample acțiuni de mituire a alegătorilor. Este convingerea mea fermă că aceste alegeri recente nu pot fi numite nici libere și democratice. Am pierdut cu o diferență de 2,232 de alegători față de candidatul PD, care a exploatat fără scrupule toate resursele statului capturat. Noi, în schimb, am câștigat în toate secțiile electorale din Călărași pe liste naționale și circumscripție, pierzând din păcate multe dintre localitățile pe care nu ar fi trebuit să le pierdem. Ne vom revanșa în anul 2019 printr-o strategie mai bună și mai eficientă. Trebuie să: (1) câștigăm primăria orașului Călărași, (2) să obținem majoritatea în consiliile din cele mai importante localități Ungheni-Călărași, (3) Să scoatem de la guvernarea regimul oligarhic, care a călcat în picioare orice standarde electorale cunoscute. Acceptând să fac parte din echipa comună a Blocului Electoral ACUM voi rămâne obligat să promovez interesele tuturor oamenilor de bună credință din Călărași și Ungheni, să creăm împreună condițiile necesare și suficiente pentru schimbarea pe care v-am promis-o. Vă mulțumesc mult, stimați prieteni, pentru devotamentul și încrederea pe care ați avut-o în Blocul Electoral ACUM. Împreună putem învinge!!!”, a scris Munteanu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților