[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon: „Noi nu avem gaz şi petrol, dar noi avem tradiţii, oameni, credinţă, istorie şi prin aceasta suntem puternici”
17 Septembrie

După Congresul Mondial al Familiilor, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a distribuit un mesaj către cetățeni, dar și parteneri, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a spus că își dorește să aibă relații comerciale și de prietenie cu partenerii.

„Stimaţi parteneri, prieteni, fraţi din Occident, noi dorim să avem relații comerciale și de prietenie cu voi, să mergem în vizită unii la alții – cu vize sau fără vize – dar nu ne impuneţi ceea de ce noi nu avem nevoie. Noi nu am avut aşa ceva niciodată şi ceea ce este bine la voi, vă priveşte doar pe voi înşivă, dar nu ne impuneţi aceste lucruri nouă cu forţa, împotriva voinţei noastre. Noi nu avem gaz şi petrol, dar noi avem tradiţii, oameni, credinţă, istorie şi prin aceasta suntem puternici. Acestea ne sînt rădăcinile pe care sîntem datori să le păstrăm pentru copiii, nepoţii şi strănepoții noştri. Sunt convins că generaţia noastră va realiza acest obiectiv”, a scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților