[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon: „Este incontestabilă contribuția autorităților administrației publice locale la dezvoltarea social-economică a localităților”
1 Februarie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, afirmă că sărbătoarea profesională, marcată anual la 1 februarie – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală (APL), îi oferă deosebita ocazie de a adresa cele mai sincere felicitări celor vizați, asigurându-i de aprecierea activității pe care o desfășoară, informează CURENTUL.

În mesajul său, Igor Dodon susține că, pentru ca o țară să prospere are nevoie de o conducere responsabilă și eficientă, la toate nivelurile.

„Or, este incontestabilă contribuția autorităților administrației publice locale la dezvoltarea social-economică a localităților și a statului în general. Efectuând numeroase vizite în teritoriu, m-am convins că puterea locală este, deopotrivă cu locuitorii ale căror interese le reprezintă, pilonul esențial în progresul societății noastre. Anume Dumneavoastră sunteți mereu pregătiți să înfăptuiți acțiuni concrete, cu efect direct și imediat, astfel încât să ajutați fiecare cetățean. Susțin cu fermitate ideea că eficiența sistemului de administrare publică locală este o prioritate pentru Republica Moldova ‒ astfel, strânsa conlucrare cu puterea centrală trebuie să garanteze îndeplinirea, sub toate aspectele, a angajamentelor asumate față de oameni”, a precizat Dodon.

Cu prilejul acestei zile însemnate, șeful statului și-a exprimat întreaga considerație pentru eforturile depuse de fiecare, la soluționarea problemelor cetățenilor, precum și pentru perseverența cu care o fac față de situațiile și sarcinile curente.

„Sunt convins că prin muncă, responsabilitate și profesionalism veți contribui pe mai departe la îmbunătățirea calității vieții. Vă urez mult succes în activitate, întru creșterea bunăstării cetățenilor țării noastre”, a conchis Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților