[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon: „Astăzi puteți schimba lucrurile, mâine să nu dați vina pe altcineva”
19 Noiembrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și-a exprimat dreptul la vot în cadrul Referendumului local din mun. Chișinău de demitere a Primarului Dorin Chirtoacă, transmite CURENTUL.

Igor Dodon a declarat că este important ca astăzi a fost oferită chișinăuienilor posibilitatea să voteze pentru schimbarea situației în Chișinău.

„Noi am dat această posibilitate, pentru că am semnat și eu pentru referendum, atunci când a început campania de colectare a semnăturilor, când împreună cu peste 80 mii de chișinăuieni am inițiat acest referendum. Faptul că astăzi, are loc referendumul, deja este o reușită a noastră. În premieră, în 26 ani de independență chișinăuienii au inițiat un referendum de demitere, nefiind de acord cu cel care conduce orașul la mai bine de 10 ai. Vor profita de această ocazie chișinăuienii sau nu, o să vedem până la finele zilei. Vreau să îndemn toți chișinuienii să se gândească foarte bine, dacă vreți să schimbăm lucrurile – astăzi aveți o posibilitate, dacă nu – mâine sau poimâne să nu dați vine pe altcineva”, a precizat Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților