[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon: Am reușit să depășim criza politică din 2019, inclusiv datorită profesionalismului și patriotismului angajaților SIS
12 Februarie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat astăzi la şedinţa lărgită a Colegiului Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că a salutat conducerea și efectivul Serviciului, menționând faptul, că „anul 2019 a fost foarte complicat și plin de provocări, dar noi am reușit să depășim criza politică, inclusiv datorită profesionalismului și patriotismului angajaților SIS”.

„Totodată, am evidențiat implicarea activă a Serviciului în prevenirea riscurilor, în combaterea ameninţărilor și aspirațiilor subversive, generate de forțe extremiste, atât din interior, cât și din exterior. În contextul priorităților Republicii Moldova pentru anul curent am remarcat asigurarea stabilității și continuității proceselor de reformare a societății, atenționând asupra faptului că vor fi noi riscuri şi ameninţări, inclusiv din exterior, la adresa independenței Republicii Moldova. Am reiterat și necesitatea utilizării tuturor pârghiilor legale pentru a contracara acţiunile de limitare a eficienţei şi funcţionalităţii organelor de stat”, a mai scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților