[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon, acuză Procuratura Anticorupție de presiuni: Au timp și forțe pentru a pune procurorii de buzunar să-și bată joc de familia mea
26 Ianuarie

Ex-Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a declarat că medicii care au indicat tratament pentru fiul său au fost interogați de procurori, informează CURENTUL.

„Nimic sfânt, nici bun simț, că de respectarea legii nici nu miroase.

La indicația Maiei Sandu și a Veronicăi Dragalin, ieri, 25 ianuarie, procurorii au descins cu interogatoriu și ridicarea arhivei la medicii, care au prescris tratament feciorului meu. Ore în șir i-au terorizat, au făcut presiuni și i-au amenințat cu dosare și testul la poligraf. Au lăsat în urma lor lacrimi ale medicilor și altor cadre medicale, speriate de comportamentul abuziv al procurorilor”, a menționat politicianul într-o postare pe rețelele de socializare.

El a mai menționat că: „Domnișoarei Dragalin nu-i ajunge hârtie, nu au oameni să se ocupe de furtul miliardului, laundromat și altele dosare importante, în schimb au timp și forțe pentru a pune procurorii de buzunar să-și bată joc de familia mea, de medici, doar pentru că au stabilit diagnoza și au prescris tratamente.”

Inapoi la arhiva noutaților