[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon a înmânat Diploma de onoare a Președintelui RM și medalii cu brevete ale Uniunii Ofițerilor unui grup de ofițeri
23 Februarie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la adunarea festivă și concertul dedicat Zilei Veteranilor Forțelor Armate și Organelor de Drept, organizat la inițiativa Uniunii Ofițerilor din Moldova în incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, informează CURENTUL.

„I-am felicitat pe militarii noştri cu prilejul sărbătorii, mulțumindu-le pentru patriotismul și devotamentul față de neam și țară, pentru faptul că şi-au onorat datoria faţă de Patrie. Ei sunt adevărații bărbați care, cred cu tărie, vor răspunde în orice moment chemării Patriei. Am îndemnat tînăra generație să ia exemplu de la acești oameni și să preia din calitățile lor”, a scris oficialul, pe o rețea de socializare.

Totodată, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, contribuție la asigurarea legalității ordinii de drept și merite în educarea militaro-patriotică a tinerei generații, șeful statului a înmînat Diploma de onoare a Președintelui Republicii Moldova și medalii cu brevete ale Uniunii Ofițerilor unui grup de ofițeri.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților