[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iată ce implică agenda Președintelui Dodon La Moscova!
31 Octombrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, astăzi, începe vizita oficială de două zile în Federația Rusă, transmite CURENTUL.

Potrivit agendei de lucru, Igor Dodon va avea întrevederi cu Președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kirill, cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, și alți oficiali ruși.

„De asemenea, voi ține un discurs în fața studenților de la Universitatea de Stat din Moscova M.V. Lomonosov și voi avea o întrevedere cu reprezentanții celor mai importante media din Federația Rusă”, a scris Dodon, pe o rețea de socializare.

Totodată, în această dimineață, Igor Dodon, împreună cu delegația oficială a RM, a depus o coroană de flori la Mormîntul Soldatului Necunoscut din grădina Aleksandrovski de lîngă zidul Kremlinului.

„Am convingerea că întrevederile preconizate pentru ziua de astăzi și cea de mîine cu conducerea de vîrf a Federației Ruse vor contribui la aprofundarea colaborării strategice dintre țările noastre”, a mai scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților