[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iată care vor fi prioritățile deputatului Viorel Melnic ales în una din circumscripțiile din stânga Nistrului
26 Martie

Scopul principal al deputatului independent, ales în una din circumscripțiile din stânga Nistrului, Viorel Melnic, va fi reprezentarea în Parlament cetățenilor care l-au ales, transmite CURENTUL.

Deputatul spune că se va axa pe problemele socio – economice a cetățenilor din Transnistria.

„ Sunt mai multe acțiuni de întreprins, dar trebuie să pornesc de la scopul pentru care orice deputat este ales în Parlament, în special pe circumscripție uninominală – reprezentarea necondiționată, în limitele legii, a intereselor cetățenilor care te-au ales, concomitent cu respectarea principiilor de integritate economică și teritorială a țării. Cetățenii din stânga Nistrului sunt cetățenii RM și trebuie respectați ca atare. Problema transnistreană nu a apărut din cauza unor conflicte religioase sau etnice. Este o problemă artificial creată de unii actorii politici într-o anumită perioadă. Dar problemele economice și sociale persistă, la fel ca și în partea dreaptă a Nistrului.

În acest context, mă voi axa în primul rând pe rezolvarea problemelor socio-economice a cetățenilor din regiunea transnistreană, care la sigur va accelera procesul de reintegrare a țării. Dar nu trebuie să uităm un lucru. Avem cu toții misiunea să dezvoltăm țara la așa nivel încât reintegrarea țării să devină nu un scop, ci o îndeplinire a dorinței reciproce a cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului”, a spus Viorel Melnic pentru tribuna.md.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților