[ X ]
[ X ]
[ X ]
Guvernul a aprobat o serie de eliberări din funcții
24 Septembrie

Cabinetul de miniștri, în debutul ședinței de astăzi, a aprobat numirea unui ambasador, a doi noi consuli generali, dar și a făcut o serie de eliberări din funcții, informează CURENTUL.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a propus numirea Oxanei Domenti în funcția de Ambasador al Republicii Moldova în Confederația Elvețiană, Reprezentant Permanent al Republicii Moldova pe lângă oficiul ONU de la Geneva. Decretul privind numirea ar urma să fie semnat de Președintele Republicii Moldova.

Totodată, a fost propusă numirea lui Alexei Țurcan la conducerea Consulatului general al Republicii Moldova la Iaşi, iar Alexandru Prigorschi – Consul general al RM în Istanbul.

De asemenea, au fost eliberați din funcții: directorul Agenției pentru Geologie și Resurse Minerale – Adrian Cazacu, în baza cererii de demisie, dar și a fost încetat raportul de serviciu cu Valeriu Musteață – șef al Oficiului Teritoriale Căușeni al Cancelariei de Stat, și Dumitru Munteanu – șef adjunct al Oficiului Teritorial Hâncești al Cancelariei de Stat, în baza cererilor de demisie.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților