[ X ]
[ X ]
[ X ]
Grigore Novac: „De datoria noastră este să nu vă dezamăgim”
26 Februarie

Candidatul socialiștilor la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 31, Grigore Novac, a câștigat mandatul cu 38,63%, ceea ce reprezintă votul a 10607 cetățeni, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Grigore Novac a menționat că este cam greu să coagulezi toate gândurile și să găsești cuvintele potrivite pentru a mulțumi alegătorilor din sect. Ciocana și Rîșcani, care la 24 februarie au acordat acest credit de încredere și susținere echipei PSRM.

„Dumneavoastră ați dat dovadă că împreună sîntem mai mulți, sîntem mult mai mulți decît cei care au recurs la acțiuni de corupere a alegătorilor cu bani, produse alimentare, ceasuri, ori alte favoruri.

Am demonstrat că sîntem mai puternici decît cei care au utilizat resursele administrative și au impus subalternii ori angajații să voteze anumite partide. Împreună am rezistat și ne-am opus amenințărilor, provocărilor, intimidărilor, campaniilor de denigrare și atacurilor mediatice. Am avut foarte multe întîlniri și discuții sincere pe la întreprinderi, spitale, licee sau grădinițe, am ajuns în fiecare curte unde ne-am ascultat reciproc. Sînt conștient că acest credit de încredere acordat echipei socialiștilor și mie personal este unul enorm, iar de datoria noastră este să nu vă dezamăgim. Vă spun un sincer mulțumesc pentru votul Dvs. datorită căruia împreună am obținut victoria pe circumscripția 31 Rîșcani-Ciocana.

Datorită Dvs celor puternici, celor cu demnitate și conștiința curată, celor care doresc o schimbare în Republica Moldova, am obținut victoria. Un mulțumesc aparte vreau să aduc staff-ului electoral care a muncit enorm de mult da și echipelor noastre din sectoarele Rîșcani și Ciocana. Mulțumesc sutelor de activiști și membri de partid care pe timp de ploaie, ninsoare sau ger au ajuns la poarta sau ușa fiecărui alegător, uneori fiind amenințați, insultați sau chiar agresați fizic de unii concurenți electorali, dar am rezistat și am demonstrat că sîntem o echipă puternică cu nervi de fier. Cu siguranță această victorie este meritul vostru stimați colegi, iar dăruirea și efortul depus nu a trecut neobservat. Cu așa echipă Moldova are viitor ! Le mulțumesc și contracandidaților mei care au luptat cinstit, nu și celor care au trișat… Indiferent cum va decurge situația politică în viitorul apropiat, încă odată mulțumesc tuturor și Doamne ajută…”, a scris Novac.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților