[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ghinion! Un influencer din Moldova a încercat să se lanseze în business, dar a ajuns pe mâna escrocilor!
17 Februarie

Vloggeriţa Ecaterina Cebotari, alias Katy Black, a încercat să deschidă o afacere, însă nu a fost la momentul potrivit, ba mai mult trebuiau mulţi bani. Astfel, recent a încercat din nou, dar a căzut pe mâna escrocilor, informează CURENTUL.

„Mai de mult încercam să lansez propriul brand, dar ieşea foarte scump – croitoreasa să lucreze, materialul, şi o rochie ieşea în medie de 1000 de lei, ceea ce pentru mine era scump. Am înţeles că nu e ceea ce vreau să mă ocup acum”, a spus ea, pe Instagram.

Katy a încercat din nou să deschidă un magazin, dar a căzut în plasa escrocilor.

„Am decis să deschid un magazin, dar deja cu haine şi produse mult mai ieftine. Şi iată, nu de mult am dat de un furnizor cu preţuri foarte accesibile şi am decis să investesc 300 de euro. Am achitat totul şi mi-au spus că peste două zile comanda va fi, nu a venit, nici peste o săptămână… pe mine m-au blocat peste tot şi s-a primit că am căzut în plasa unor escrochi”, a dezvăluit Katy.

Amintim că, anterior Katy, într-un interviu pentru „lumea vrea să ştie” pe Youtube, a menţionat că va deschide ceva al ei. „Totul o să fie în curând, va fi produs, nu va fi un serviciu acordat de mine. Dar o să fie un produs de la Katy Black. Va fi ceva al meu, în ceea ce eu voi investi timpul, experienţa etc. Foarte curând, până la Anul Nou, totul este pe aproape” – spunea ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților