[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ghid pentru părinți de înscriere a copiilor la taberele de vară din Chișinău
29 Mai
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei Municipiului Chișinău informează părinții despre procedura de obținere a biletelor de odihnă pentru taberele de vară, în cadrul programului Odihna de Vară 2024.
Pentru a beneficia de bilete de odihnă, părinții sunt rugați să urmeze pașii următori:
Depunerea cererii: Părinții trebuie să depună o cerere la instituția de învățământ unde copilul își desfășoară studiile, inclusiv la școala sportivă pentru biletul în tabăra sportivă.
Procesarea cererii: Cererile vor fi procesate de către administrația instituției de învățământ, care va informa părinții cu privire la:
-Disponibilitatea taberelor.
-Schimburile organizate.
-Numărul de bilete disponibile.
Tabere sportive: Beneficiari ai biletelor în taberele sportive sunt doar elevii care frecventează o școală sportivă din municipiul Chișinău. În acest caz, părinții trebuie să se adreseze administrației școlii sportive frecventate de copil pentru informații suplimentare și înregistrare.
Pentru a beneficia de biletul de odihnă, sunt necesare următoarele documente:
✔️Cererea părintelui.
✔️Actul de identitate al copilului.
La sosirea în tabără, persoana care însoțește copilul, reprezentantul legal al acestuia, prezintă următoarele acte:
✔️Biletul de odihnă (original);
Copia cu poză a certificatului de naștere al copilului autentificată de către administrația instituției de învățământ sau copia buletinului de identitate al ✔️minorului.
✔️Certificatul medical al elevului (forma 027), inclusiv informații despre imunizare (oferit de către medicul de familie).
Primăria Chișinău încurajează părinții să profite de această oportunitate pentru a asigura copiilor o vacanță activă și petrecută în siguranță. Programul Odihna de Vară 2024 oferă copiilor o varietate de activități recreative și educative, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile, să socializeze și să se bucure de experiențe memorabile.
Oferta educațională pentru sezonul estival 2024:
3 tabere cu sejur constant – https://cutt.ly/ketEgu1L
15 tabere cu sejur de zi – https://cutt.ly/2etEgCAB
14 tabere sportive – https://cutt.ly/retEhwzi
13 centre extrașcolare – https://cutt.ly/ketEhz4U
Inapoi la arhiva noutaților