[ X ]
[ X ]
[ X ]
Gheorghe Gonța, despre vacanța de vară: „Eu știu că trebuie să numesc altă țară pentru ca să par original, dar nouă Turcia chiar ne place”
12 Iulie

Jurnalistul Gheorghe Gonţa e în vacanţă de când a început pandemia, mai exact din martie, iar dacă va fi posibil – va merge în Turcia. Despre planuri de vacanță și turism în țară, prezentatorul TV a vorbit în cadrul proiectului lansat de CURENTUL – „Vacanţa acasă”.

„Noi suntem în vacanță cam din martie încoace, adică de când a început prostia asta de COVID, de atunci copiii nu merg la grădiniță, așa că eu, nevasta și copiii am găsit partea bună – ne iubim și mai mult! Bun, eu mai merg la muncă, dacă statul în fotoliul poate fi numit muncă, dar soției îi e ceva mai greu uneori, căci băieții noștri sunt foarte cuminți numai în poze, însă Cristina mea e prea puternică, astfel încât nu cedăm noi așa de ușor în fața picilor, deocamdată. În rest, la bunei și asta-i ok” – spune Gheorghe.

În caz că vor fi condiții favorabile, va merge cu familia în Turcia. „Da, eu știu că trebuie să numesc altă țară pentru ca să par original și s-o fac pe deșteptul pe Facebook, dar nouă Turcia chiar ne place – chestia asta cu pusul la dispoziție a absolut totul, orice vrei, e pe placul nostru, mai ales când ai doi copii cărora, la această etapă a vieții, le este indiferent unde se distrează, iar noi nu avem decât de fugit după ei ca să fie în siguranță. Și pe lângă asta, Turcia îți oferă marea și muntele la un loc, îți dă o senzație de vis, adică exact cum ne dă nouă Guvernele de la Chișinău – pur și simplu, senzația că trăim bine, dar nu și în realitate” – a dezvăluit el.

Prezentatorul TV nu are niciun loc preferat în Republica Moldova, dar recomandă cetățenilor țării noastre să ajungă neapărat la Parlament.

„Nu am niciun loc preferat în Moldova. Mie îmi place peste tot acolo unde-s eu cu oamenii dragi mie, fie asta e la socri, fie la rudele mele din teritoriu, fie la muncă, mai ales acasă și bineînțeles în studioul emisiunii mele. Primul loc pe care-l recomand cetățenilor noștri să-l viziteze neapărat este Parlamentul Republicii Moldova și e de dorit s-o facă până la dizolvarea acestuia, căci de la actuala legislatură se simte un miros puternic de bani. Și când zic bani, nu mă refer la lei. Iar după ce vor simți imaginar ceea ce alții au și văd, ar putea deja să cutreiere toată țara” – a menționat jurnalistul.

Totodată, el spune că nu are un top cu bucate moldoveneşti. „Pe cât de alintat par eu, dar nu am vreun top al bucatelor și nici nu cred că m-am gândit vreodată dacă am mâncăruri preferate. Eu pap ca să nu mor”, a declarat jurnalistul.

received_569090650435458

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților