[ X ]
[ X ]
[ X ]
(GALERIE FOTO) O nouă provocare pentru Valeriu Munteanu. A alergat la Marathon 7 500
15 Iulie

Fostul candidat la parlamentare în circumscripția nr.20, Valeriu Munteanu, fost ministru al Mediului și membru al Partidului Liberal, își dedică o parte din timpul liber promovării unui mod sănătos de viață, anume alergatul, transmite CURENTUL.

Recent, Valeriu Munteanu a participat la Marathon 7 500.

„După maratonul Transylvania 100k / 80k / 50k / 30k / 20k credeam că este cea mai spectaculoasă și dificilă competiție montană din România. Astăzi, după ce am alergat la Marathon 7500, constat că acesta este și mai complicat și mai frumos decât cel de la Bran. Competiția de astăzi a fost de departe cea mai ecologică, ori nimeni nu a utilizat niciun tacâm sau bidon de plastic, majoritatea participanților (inclusiv noi) au dormit la cort și au băut apă cristalină direct din râulețele de munte, manifestând un respect profund pentru natură”, scrie pe o rețea de socializare Valeriu Munteanu.

De asemenea, Valeriu Munteanu punctează că va cntinua să promoveze un mod sănătos de viață.

„Voi continua să promovez un mod sănătos de viață într-o combinație armonioasă cu protecția mediului, atât de necesare societății noastre, urmând ca fiecare cursă de alergare să fie dedicată unei teme de mediu.

The best is yet to come…”, mai scrie Munteanu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților