[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fruntaș PLDM: Tot ce se întâmplă în Republica Moldova din anul 2016, nu are nici o legătură cu integrarea europeană
18 Octombrie

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, susține că, „Partidul Democrat din Moldova (PDM) și integrarea europeană sunt două noțiuni incompatibile, aflate în antiteză una în raport cu cealaltă”, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Alexandru Bujorean a declarat că, „ipocrizia lui Candu nu are limite”.

„După ce deputații PLDM și PL au refuzat votarea includerii sintagmei de integrare europeană în Constituție, el propune ca oamenii, pe stradă să le ceară socoteală. Răspunderea o purtați voi, canibalii politici din PDM, cei care ați compromis cursul european și i-ați înlăturat de la putere, prin căi mișelești, pe cei care au trasat Moldovei acest curs și au apropiat țara noastră de spațiul valoric european. Tot ce se întâmplă în Republica Moldova din anul 2016, nu are nici o legătură cu integrarea europeană și pare mai curând un proces de integrare a 3 milioane de cetățeni într-un spațiu al fricii, terorii și sărăciei, create de Partidul Democrat și partenerii acestuia din Partidul Socialiștilor. Deci scutiți-ne de răspunderea electorală, pentru că 18 deputați din 23 aleși pe lista PLDM, servesc zilnic interesului vostru, iar cei 5 veritabili deputați ai poporului, au refuzat să susțină mimarea atașamentului vostru la valorile UE”, a precizat liberal-democratul.

Potrivit lui, „implementarea realistă a Acordului de Asociere va avea loc numai după debarcarea binomului PD-PSRM de la guvernare, fapt ce va avea loc în viitorul apropiat”.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților