[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fruntaș PLDM despre participarea sa în alegeri: „Nu pot să-mi permit să fiu un spectator al lucrurilor nu întotdeauna corecte”
3 Septembrie

Dacă echipa locală sau teritorială îl va delega într-o anumită funcție sau să reprezinte partidul în alegeri, o va face la cel mai înalt nivel. Afirmația a fost făcută de vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean în cadrul unui interviu pentru CURENTUL.

„Nu cred că există localitate în această țară care nu a beneficiat cel puțin de unu, două proiecte de infrastructură sau de alt gen. Avem cu ce veni în fața alegătorilor și voi merge în aceste alegeri personal”, a spus Alexandru Bujorean.

Totodată, Alexandru Bujorean spune că va merge în aceste alegeri în calitate de consilier local și raional în raionul Leova.

„Nu pot să spun că îmi doresc din ambiție, dar nu pot să-mi permit să fiu un spectator al lucrurilor nu întotdeauna corecte care se întâmplă în comunitățile noastre și, inclusiv, în raionul de unde vin”, a mai spus Alexandru Bujorean.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților