[ X ]
[ X ]
[ X ]
Frumoasa poveste de dragoste care s-a înfiripat la SEBN MD
14 Martie

Romina Graur și Sergiu Țopa formează un cuplu și sunt colegi. Ei s-au cunoscut la locul de muncă, la SEBN MD, și sunt câștigătorii Concursului „Love is in the plant”, organizat cu prilejul Zilei Îndrăgostiților, în cadrul întreprinderii. Într-un interviu, îndrăgostiții au vorbit despre cum s-au cunoscut, despre dragostea lor, dar și despre planurile de viitor, informează CURENTUL cu referire la www.shok.md.

SHOK.md: În ce condiții v-ați cunoscut? Ați putea descrie acel moment?

Romina Graur: Era o seară frumoasă de iarnă. Eram la o petrecere organizată de prieteni comuni. O prietenă îmi povestise despre „Țopa”, iar o întrebare mă chinuia, dacă nu cumva îl cheamă Gheorghe. Fiind mai îndrăzneață din fire, mi-am luat inima în dinți și-am făcut cunoștință. Cel care urma să-mi devină pereche, se numea, de fapt, Sergiu, un nume drag și scump.

Sergiu Țopa: Ne-am cunoscut la un eveniment organizat de către prieteni comuni. În acea seară, din partea Rominei a venit inițiativa de a face cunoștință, din partea mea – o invitație la dans, iar aceste momente cu timpul s-au transformat în începutul poveștii noastre de dragoste.

30716641_1931618663516552_5832999349600124928_n

SHOK.md: Ce rol a jucat în dragostea voastră faptul că lucrați împreună la aceeași fabrică?

Romina Graur: Un rol deosebit de important este faptul că suntem alături zi de zi. Împărțim diminețile, prânzul și drumul spre casă. În mare parte, discutăm despre reușitele și dificultățile pe care le-am întâmpinat pe parcursul zilei, facem planuri de viitor.

Sergiu Țopa: Faptul că lucrăm la aceeași fabrică ne-a pemis să fim alături, zi de zi. Ne-a scurtat timpii de singurătate și distanța, plus eficiența lucrului este maximă, atunci când „motivația” este alături.

SHOK.md: Ce înseamnă dragostea pentru voi?

Romina Graur: Dragostea, pentru mine, înseamnă bucuria de a-l vedea zi de zi, de a-l strânge în brațe și a-i mărturisi fericirea de a-l avea alături. Dragostea înseamnă momentele de bucurie și tristețe împărțite la doi, fiindcă, în doi, totul este mai ușor și mai frumos. Dragostea înseamnă că, indiferent de situație, el este sprijinul și suportul meu necondiționat.

Sergiu Țopa: Pentru noi, dragostea înseamnă posibilitatea de a împărți la doi toate trăirile, sentimentele, de a trece prin greutăți și de a ne bucura de succese împreună. Dragostea înseamnă să pui pe prim-plan nevoile „noastre”, mai presus decât nevoile „mele” și poate cel mai important – să depui eforturi să te schimbi pe tine însuți, ca să-l poți bucura pe celălalt.

52491549_2370274299650984_140137197956235264_n

SHOK.md: Ce planuri de viitor, ce dorinte aveti?

Romina Graur: Să lucrăm cot la cot pentru realizarea viselor noastre: să întemeiem o familie frumoasă, copii sănătoși și un viitor sigur și împlinit acasă.

Sergiu Țopa: Dorința noastră cea mai mare este de a avea propriul „cuib”, unde să putem să ne întemeiem o familie și să ne trăim dragostea în adevăratul sens al cuvântului.

Foto: arhiva personală

Inapoi la arhiva noutaților