[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fracțiunea PLDM va sesiza opinia publică. Iată cu ce scop!
4 Septembrie

„Fracțiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) va fi și în noua sesiune a Legislativului un clopot care va trage semnale de alarmă ori de câte ori actuala majoritate va comite derapaje antidemocratice”. Declarația a fost făcută de președintele fracțiunii Tudor Deliu, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă al PLDM, Deliu afirmă că deputații vor veni cu mai multe proiecte și inițiative legislative în noua sesiune.

„Practica, însă, demonstrează că toate inițiativele înaintate de către opoziție până acum se prăfuiesc în sertarele parlamentarilor și nu sunt incluse pe ordinea de zi”, a adăugat Tudor Deliu, subliniind că fracțiunea PLDM va sesiza opinia publică, cu privire la toate ilegalitățile care se comit în Parlament.

Potrivit lui, „fracțiunea PLDM va fi acel clopot care va trage alarma și va sesiza cetățenii Republicii Moldova privind necesitatea transformării Parlamentului într-un organ legislativ și nu într-o corporație care decide peste noapte ceea ce își dorește”. „Deputații trebuie să-și amintească articolul doi din Constituție care stipulează că nimeni nu are dreptul să exercite puterea de stat în nume propriu. Suveranitatea naţională aparţine poporului Republicii Moldova și vom insista ca această normă din Constituție să fie respectată”, a mai spus Tudor Deliu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților