[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Primele cinci școli cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană au primit donații de cărți colectate în cadrul campaniei „O carte pentru educația ta”
26 Aprilie

Primele loturi de cărți în limba română, franceză și engleză, colectate în cadrul campaniei „O carte pentru educația ta” cu genericul „Donează o carte, investește în viitor”, au fost donate școlilor cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană pentru a fi utilizate în procesul educațional, transmite CURENTUL.

Beneficiari sunt elevii de la Liceul Teoretic „Evrica” or. Râbnița, Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” s. Doroțcaia, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” or. Dubăsari, Gimnaziul din Corjova și Roghi.

Acest eveniment a fost posibil grație implicării persoanelor fizice, organizațiilor neguvernamentale şi de tineret, mediului universitar şi responsabililor din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

În zilele următoare, donații de carte vor primi şi instituțiile de învățământ din or. Bender și or. Tiraspol.

Reamintim, că la 31 martie 2018 a luat sfârșit campania „O carte pentru educația ta” cu genericul „Donează o carte, investește în viitor”, lansată pe 15 februarie2018 de Biroul politici de reintegrare.

Scopul campaniei a constat în colectarea de materiale didactice pentru a sprijini profesorii, elevii și copiii de la școlile moldovenești din regiunea transnistreană cu donații de cărți, manuale și literatură de specialitate.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților