[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Președintele, împreună cu Prima Doamnă – la concertul de caritate organizat de Fundația de Binefacere „Din Suflet”
6 Martie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu Prima Doamnă, Galina Dodon, a participat astăzi la concertul de caritate, organizat de Fundația de Binefacere „Din Suflet”, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că, la eveniment, au participat circa 450 de femei: mame cu mulți copii, care fac parte din familii social-vulnerabile.

„A fost o deosebită plăcere pentru mine să mă aflu într-o asemenea ambianță, alături de multe doamne frumoase la chip și suflet. Am subliniat că protecția socială a mamelor și copiilor este o prioritate pentru întreaga echipă prezidențială. În vederea realizării acestui obiectiv am înaintat mai multe inițiative legislative, menite să îmbunătățească situația mamelor. Mi-am exprimat convingerea că anume statul trebuie să-și asume rolul de protector și susținător al familiei, femeilor și copiilor”, a scris Dodon.

Totodată, Igor Dodon a menționat că a remarcat că vor continua activitatea de sprijinire a mamelor cu mulți copii, prin intermediul Fundației „Din Suflet”. „De fiecare dată vom fi alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru, așa cum am făcut-o de multe-multe ori. Am transmis tuturor femeilor cele mai sincere felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători. Le-am dorit să fie mereu iubite, dorite, ascultate, protejate și înțelese”, a mai scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților