[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Președintele Dodon, împreună cu familia – la Festivalul „Hai Haiduci”
24 Aprilie

Președintele Republicii Moldova, împreună cu soția și copiii, și însoțit de rudele apropiate, a mers, la 22 aprilie, la Festivalul de sport și muzică „Hai, Haiduci!”, care s-a desfășurat la Complexul etno-cultural Vatra, sub egida Președintelui Republicii Moldova, scrie shok.md.

„Împreună cu familia am dat start și am participat la maratonul pe distanța de 15 km, care a demarat din Vatra până la Stejarul lui Ștefan cel Mare de lângă mănăstirea Căpriana. Acesta este unul din concursurile sportive desfășurate în cadrul festivalului menționat. Am fost bucuros să fiu alături de peste 400 de amatori ai acestei probe de sport”, a scris Președintele pe Facebook.

Șeful statului, la finalul maratonului, a înmânat premii învingătorilor și le-am mulțumit tuturor celor prezenți la festival pentru sprijin și participare. Buna dispoziție a fost suplinită de un concert susținut de formațiile „Zdob și Zdub”, „Tharmis” și „Lume”.

Totodată, Igor Dodon a reiterat că este un promotor al stilului sănătos de viață și depune eforturi pentru dezvoltarea sportului în țara noastră. „Anume din aceste considerente cultiv și copiilor mei bunele deprinderi și dragostea pentru sport. Să nu uităm că “Sportul înseamnă sănătate, iar sănătatea este fericire””, a adăugat el.

Amintim că, pe 21 și 22 aprilie 2018, sub egida Președintelui Republicii Moldova, s-a desfășurat Festivalul de sport și muzică “Hai, Haiduci!”, care face parte din acțiunile consacrate Anului Ștefan cel Mare și Sfânt, Domnitor al Moldovei. La evenimentul respectiv au participat circa 400 sportivi amatori și profesioniști din țară și din străinătate. Agenda festivalului a inclus desfășurarea unei curse la alergare pe teren accidentat, a unei curse de ciclism, diverse concursuri sportive, show de focuri și magie, concert cu participarea interpreților autohtoni.

Inapoi la arhiva noutaților