[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) PLDM continuă Programul de Oxigenare a Moldovei
26 Mai

În ajunul Zilei Nistrului, la inițiativa Organizației Teritoriale Rezina a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), a fost curățit izvorul „Apă vie”, care se află la hotarul dintre satele Solonceni și Mateuți, raionul Rezina. La acțiunea de salubrizare au participat și reprezentanți din Organizațiile Teritoriale Șoldănești, Călărași, Leova, Orhei a PLDM, transmite CURENTUL.

Prezent la eveniment, președintele PLDM, Tudor Deliu, a spus că râul Nistru este unul din principalele surse de apă potabilă pentru întreaga țară.

„Una dintre problemele globale cu care se confruntă omenirea la începutul mileniului trei este lipsa apei şi degradarea calităţii apei. Noi suntem datori să protejăm natura, să ne asigurăm ca cetățenii noștri să consume apă potabilă de calitate. Îndemn pe toți oamenii să fie mai activi și să lanseze acțiuni de salvgardare a mediului ambiant din Republica Moldova. Noi vrem să trăim într-o țară curată, unde cetățenii sunt sănătoși”, a spus Tudor Deliu.

Acțiunea face parte din cadrul Programul de Oxigenare a Moldovei (POM), lansat de PLDM. POM – lansat și realizat consecvent de PLDM are ca obiectiv principal, inclusiv redresarea mediului natural din Republica Moldova.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților