[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Peste 400 de oameni și susținători ai Partidului „ȘOR” au organizat un flah-mob „Coridorul Rușinei” în fața sediului PAS
20 Ianuarie

Astăzi, peste 400 de oameni și susținători ai Partidului „ȘOR” au organizat un flas-mob în fața sediului PAS, unde au scandat lozinci împotriva Maiei Sandu și Partidului PAS, transmite CURENTUL.

Oamenii sunt nemulțumiți de activiatatea Maiei Sandu și au umilit-o prin discursuri și pancarde.

Dna Valentina – fostă profesoară, care a rămas șomeră după ce Maia a închis școlile, a venit să-I ceară socoteală Maiei Sandu, scandând – Maia ai închis școlile, ai distrus viitorul!

Totodată și Marina Tauber, Vicepreședintele Partidului „ȘOR” a menționat că, Maia Sandu împreună cu echipa sa nu fac altceva nimic pentru țară, decât organizează flash-mob-uri, și manipulează opinia public prin justiție televizată și PR pe spatele lui Ilan ȘOR.

Mai mult, omenii sunt nemulțumiți că Maia Sandu împreună cu Vlad Filat condamnat în „Furtul Miliardului” au beneficiat de banii furați din BEM, fiind la întreținerea lui Ilan Șor și zburând cu chartere achitate de Ilan ȘOR, dar astăzi tot ea, face presiuni asupra justiției pentru a-și acoperi complicitatea.

Cei peste 400 de cetățeni au scandat mai mult de o oră, dar Maia Sandu, așa și nu a avut curajul să iasă în fața cetățenilor!

Amintim că, astăzi în cadrul sediului PAS a avut loc Cosiliul Politic Național.

Acest flash-mob, numit „Coridorul Rușinei” a fost o replică la cele organizate de PAS împotriva liderului Ilan Șor.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților