[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Pe str. Mihai Viteazul din Capitală a fost amenajată o nouă stație de așteptare a transportului public. Ceban: „Toate stațiile vor fi reparate”
25 Mai

O nouă stație de așteptare a transportului public a fost amenajată pe strada Mihai Viteazul din sectorul Buiucani al capitalei. Aceasta a fost strămutată cu 50 de metri mai spre strada Columna, pentru a fluidiza traficul în direcția Ștefan cel Mare, transmite CURENTUL.

Costurile au fost suportate de un agent economic. Tot pe str. Mihai Viteazul, de cealaltă parte a drumului, urmează să mai fie amenajată una la fel.

Potrivit Primarului General al Capitalei, Ion Ceban, toate stațiile de așteptare a transportului public vor fi reparate, pentru că majoritatea dintre acestea sunt într-o stare dezastruoasă.

„Asta după ce jumătate din numărul total de 546 de stații din municipiu, au fost acaparate printr-o schemă de agentul economic „Epamedia” SRL, în anul 2007.

Am cerut anterior inițierea procedurilor de reziliere a contractelor cu toți agenții economici, care au construit pavilioane comerciale în locul stațiilor de așteptare.

Muncim pentru confortul cetățenilor. Oamenii merită un oraș amenajat”, scrie Ion Ceban pe o rețea de socializare.

Cristina Parfeni

FB_IMG_1590331295574 FB_IMG_1590331297827

Inapoi la arhiva noutaților