[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOTO! Nu o să-ți vină să crezi ce au făcut Polițiștii din Republica Moldova
24 Octombrie

În cadrul celei de-a 10-a ediții a „Săptămânii Naționale a Voluntariatului”, în perioada 17-23 octombrie curent, polițiștii din R. Moldova s-au implicat activ în campanii de sensibilizare cu privire la voluntariat, dar și la diferite acțiuni de caritate și salubrizare, informează CURENTUL.

Conform unui comunicat, angajații Inspectoratelor de Poliție din țară și-au lăsat uniformele de serviciu și au decis să dea o mână de ajutor unor familii social-vulnerabile și copii orfani, aducându-le în dar lucruri de primă necesitate.

Totodată, polițiștii au realizat acțiuni de salubrizare în locurile publice ale orașelor, în parcuri, au sădit puieți de arțar în preajma râurilor.

De asemenea, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare al IGP, au desfășurat sâmbătă, 22 octombrie 2016, lecții de educație rutieră pentru copiii din cadrul Centrului de plasament și reabilitare din municipiul Bălți. La finele activității, ofițerii Batalionului Nord al INP au efectuat și lucrări de salubrizare pe teritoriul de joacă al Centrului.

Până la moment, au reușit să se implice în activități de voluntariat următoarele inspectorate din țară: IP Ștefan Vodă, IP Cantemir, IP Dubăsari, IP Căușeni, IP Leova, IP Fălești, IP Hîncești, IP Anenii Noi, IP Florești, IP Edineț, IP Strășeni, IP Taraclia și IP Orhei.

Astfel de acțiuni vor continua și în alte localități din țară.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților