[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Nicolae Botgros lansează propria colecție de vinuri „Vița lui Botgros”
4 Octombrie

Maestrul Nicolae Botgros are propria colecție de vinuri „Vița lui Botgros”, la care a lucrat împreună cu specialiștii de la Vinăria din Vale, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Nicolae Botgros a menționat că pasiunea pentru arta vinicolă o are de mai mulți ani.

„În toate momentele vieții omul caută să-și liniștească propriile nevoi sufletești, pe care uneori le descoperă mai târziu, iar altă dată, reușește să le țină în secret ani la rând chiar și de cei mai apropiați oameni.

Deși pasiunea mea pentru arta vinicolă am descoperit-o mulți ani în urmă, niciodată nu m-am aventurat să vorbesc despre acest lucru, pentru că asta m-ar fi pus în situația de a reacționa și de a lua decizii”, scrie Nicolae Botgros.

De asemenea, maestrul afirmă că acest lucru nu este doar un hobby, dar și o muncă.

„Astăzi, m-am gândit că aș putea să vă povestesc despre activitatea pe care nu risc să o cataloghez ca fiind doar un hobby, pentru că am muncit enorm de mult și cu foarte mult entuziasm alături de cei mai devotați specialiști de la Vinaria din Vale.

De ce astăzi?

Pentru că în acest weekend sărbătorim cea de-a XIX-a ediție a Zilei Naționale a Vinului și pentru că în curând, în Republica Moldova, de fapt, în tot spațiul românesc va apărea colecția mea de vis, colecția de vinuri “Vița lui Botgros”.

La mulți ani tuturor celor care sărbătoresc frumos Ziua Vinului, felicitări celor care au reușit să aducă la nivel de prestigiu vinurile Republicii Moldova.

P.S.Sper din tot sufletul ca vinurile din colecția “Vița lui Botgros”, să ajungă pe culmile atinse de Orchestra Națională “Lăutarii””, mai scrie Nicolae Botgros.

FB_IMG_1601742090761

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților