[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Era clasa a 6-a când a cumpărat prima motocicletă din banii destinați nunții! Cine e omul de afaceri
6 Octombrie
Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, președintele Federației de Tenis din R. Moldova, a povestit cum a cumpărat motocicletă din banii pentru nuntă, transmite CURENTUL. 
Omul de afaceri povestește că era clasa a 6-a când a procurat prima sa motocicletă.
„În copilărie, bunica aduna pentru nunta fiecărui nepot câte 1000 de ruble. Pentru mine bunica era cel mai apropiat om și mai deosebit, cel mai bun prieten, care mă cunoștea msi bine ca oricine.
Acem cu bunica relațiile pe care le-ar invidia mulți.
Când eram în clasa a 6-a, am convins-o să-mi cumpere din banii pentru nuntă motocicletă. La acel moment jumătate din sumă era deja adunată”, scrie Ceslav Ciuhrii pe o rețea de socializare.
După ce a procurat-o, era nedespărțit de ea.
„Am mers o întreagă echipă de oameni să cumpărăm motocicleta, din motiv că eram minor și nu puteam să înregistrez pe numele meu ceva. Am mers cu un prieten în care aveam încredere și pe numele căruia am cumpărat motocicleta, dar și cu alții care au ajutat la cărarea acesteia acasă.
Îmi amintesc de aceste momente cu o deplină satisfacție. Întorcându-mă acasă, am pus motocicleta în cameră și stăteam pe ea 24 ore. Învățam, citeam,mă uitam la tv pe această motocicletă. Puțin probabil ca în zilele noastre să cumperi ceva și să ai atâtea emoții”, mai scrie omul de afaceri.
De asemenea, motocicleta i-a fost de ajutor când s-a apucat de „business”.
„Mai târziu, cu ajutorul motocicletei m-am apucat de business. Mă plimbam cu ea prin arături și culegeam roadele lăsate de oameni (mere, nuci) și le duceam în punctele de colecție.
Am reușit astfel să cumpăr încă două motociclete și fiecare avea menirea sa: una pentru lucru, alta pentru plimbări și a treia pentru plăcere.
Una din ele avea caleașcă în care am învățat să se plimbe câinele, în ochelari și chipiu”, mai povestește Ciuhrii.
În acest context, Ceslav Ciuhrii s-a adresat către șoferi:
„Am revenit la pasiunea din tinerețe, plină de emoții calde, dar m-am ciocnit de faptul că în Moldova se atârnă foarte sceptic față de motocicliști și bicicliști. Mă adresez către șoferi: fiți mai atenți, mai răbdători și empatici față de aceștia”, mai scrie omul de afaceri.
FB_IMG_1601922791962 FB_IMG_1601922789945
Cristina Parfeni 
Inapoi la arhiva noutaților