[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Colectivul SA „Franzeluța” felicitat cu ocazia Zilei Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare
26 Noiembrie

Colectivul Combinatului de panificaţie „Franzeluţa” S.A a marcat, zilele trecute, Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare. Cu această ocazie, sala de festivităţi a întreprinderii a fost gazda unui eveniment festiv, în cadrul căruia cei mai sârguincioşi şi bravi lucrători au fost premiaţi cu Diplome de merit, buchete de flori şi, desigur, susţinuţi cu aplauze, transmite CURENTUL.

Directorul general, Boris Andros, a adresat un mesaj de felicitare şi recunoştinţă tuturor angajaţilor pentru munca pe care o depun zi de zi şi pentru frumoasa profesie pe care o îmbrăţişează.

„Noi avem misiunea cea mai nobilă și mai onorabilă – cea de a coace pâine. Sectorul agroindustrial este unul fundamental în economia şi dezvoltarea Republicii Moldova, iar contribuţia întreprinderii „Franzeluţa” S.A. este una substanţială în acest sens”, a spus Boris Andros.

„Mă bucură faptul că formăm o echipă profesionistă, care ştie să îşi facă meseria bine, conştiincios şi cu multă dăruire de sine. Vă sunt profund recunoscător pentru efortul depus la prosperarea şi dezvoltarea întreprinderii, pentru onestitate şi corectitudine, măiestrie şi devotament”, a mai adăugat conducătorul întreprinderii.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților