[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Chișinăul pe paginile National Geographic
26 Decembrie

Chișinăul apare pe paginile faimosului National Geographic!!! https://www.nationalgeographic.com/travel/article/experiences-collection-2024,
articolul despre Chișinău fiind inclus și în varianta tipărită a revistei ce este vândută în întreagă lume.

Menționăm că pe platforma internațională National Geographic, Republica Moldova a fost vizibilă pentru prima și ultima dată în anul 2017, iar municipiul Chișinău n-a fost menționat niciodată ca o destinație sustenabilă, atractivă și captivantă pentru turistul internațional.

Tipărirea articolului descriptiv, dedicat orașului, în această revistă, permite cititorilor să descopere Chișinăul ca o destinație nouă, trezind interesul lor față de gastronomia locală (bucate și vinuri), cultură și evenimente, precum și vizitarea parcurilor și zonelor de agrement din Chișinău- obiective suficiente pentru satisfacerea curiozității turiștilor din întreagă lume.

Menționăm că ,,Asigurarea activitalilor de promovare și mediatizare a Chișinăului drept o destinație turistică” face parte din obiectivele incluse în Strategia de dezvoltare a turismului pentru perioada 2022 – 2026 ,,Chișinău- capitală turistică”.

Inapoi la arhiva noutaților