[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Cel mai misterios vicepreședinte al PDM – în vizită în SUA. Cu cine s-a întâlnit
31 Octombrie

Cristina Balan, unul din cei mai puțini cunoscuți vicepreședinție ai Partidului Democrat din Moldova (PDM), se află în vizită în SUA, unde are întrevederi cu diferiți demnitari, transmite CURENTUL.

Conform contului său de facebook, Balan se află la Washington, unde s-a întâlnit cu mai mulți congresmani, dar și cu consilierul pe securitate națională a Președintelui Camerei Reprezentanților Statelor Unite, Paul Ryan. De asemenea, democrata a avut o întâlnire cu Damian Murphy, colaborator al Comitetului de Relații Externe din cadrul Senatului.

Cristina Balan a devenit vicepreședinte al PDM în aprilie 2017.

Conform www.pdm.md ea supervizează elaborarea politicilor interne și externe propuse de PDM. Ea este specializată în domeniul economic și al relațiilor internaționale, contribuind de-a lungul anilor la consolidarea organizației și strategiilor partidului. Cristina Balan are o experiență de 20 de ani în diverse companii naționale și internaționale, dintre care 15 ani în poziții de top management. Data nașterii: 1 februarie 1977. Este căsătorită și are 2 copii.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților