[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Au spus „da” la Chișinău și au sărbătorit la Veneția! Violeta Grecu: „Viața de după căsătorie nu s-a schimbat. E minunată”
25 Iulie

Interpreta Violeta Grecu, la începutul lunii curente, s-a căsătorit. Oficializarea căsătoriei a avut loc la Chişinău, iar sărbătoarea – organizată la Veneţia, informează CURENTUL.

„Oficializarea căsătoriei a avut loc în Chișinău, doar noi doi la un ghișeu, în picioare semnând foaia de căsătorie. Daaa, destul de ciudat, dar ne va rămâne în amintire ca o emoție de nedescris. În schimb aici, în Italia ne doream foarte mult să ne cununăm și să dăm o frumoasă petrecere. Lucru ce ne-a reușit de minune ca prin urechile acului, dat fiind faptul că oricum suntem încă în acest stres cotidian din cauza pandemiei. Am fost norocoși să avem alături părinții, prietenii, rudele din Moldova, dar și mulți artiști, muzicieni, cântăreți venețieni, care au ținut să fie prezenți. Bucuria imensă a fost să-i am alături pe o bună parte din prieteni italieni la sărbătoarea de nuntă ce am organizat-o în apropierea Veneției, într-un frumos local” – spune Violeta.

Totodată, ea a dezvăluit că viaţa sa nu s-a schimbat, chiar dacă e soție și în curând va deveni mămică, iar acum se bucură de luna de miere. „Viața de după căsătorie nu s-a schimbat. E minunată ca și înainte. Suntem în doi și desigur ne străduim să fim atenți la obiectivele, ideile, proiectele ce ne propunem pentru că vorba ceea… „cum ne vom așterne așa și vom dormi”. Dar până când suntem „prinși” în luna de miere, savurând din plin de acest tărâm minunat” – a spus artista.

1 2 3 4

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților