[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fostul ministru al Apărării: „A venit timpul să alegem acel om, care se va ocupa de canalizație, de drumuri, de gunoi”
29 Mai

Un grup de veterani a forțelor armate și organelor de drept din R. Moldova, în cadrul unei conferințe de presă, și-au anunțat susținerea pentru un candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău, informează CURENTUL.

Fostul ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, preşedintele Uniunii Ofiţerilor din Republica Moldova, și-a exprimat poziția în acest sens.

„Suntem reprezentanți ai diferitor organizații, dar ne expunem poziția noastră personală. Vreau să spun că, majoritatea considerăm că ar fi bine ca primar al municipiului Chișinău să fie candidatul Ion Ceban. În primul rând, dumnealui, câțiva ani în urmă, a refuzat mandatul în Parlamentul Republicii Moldova, dorind să cunoască problemele orașului Chișinău. El are alt scop, de a fi primar general al municipiului Chișinău, de aceea a studiat în acești ani minuțios problemele Chișinăului. Îndemn toți locuitorii municipiului Chișinău să participe activ pe data de 3 la alegeri. A venit timpul să alegem acel om, care se va ocupa de canalizație, de drumuri, de gunoi”, a declarat acesta.

Veteranul MAI, Nicolae Macovei, a venit cu o adresare către locuitorii mun. Chișinău. „Ne adresăm față de locuitorii municipiului Chișinău ca să fim consolidați la alegerile din 3 iunie pentru alegerea reprezentantului primăriei. Consider că, noi trebuie să avem o responsabilitate civică și să fim prezenți la vot. Ceea ce se referă la candidatul nostru, noi considerăm că dumnealui este o persoană responsabilă, o persoana profesională, din toate punctele de vedere”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților