[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fosta Ambasadoare a țării noastre în Italia spune de ce a plecat din funcție
16 Iunie

Ex-Ambasadoarea R.Moldova în Italia, Stela Stîngaci, care în mai curent a demisionat din serviciul diplomatic, menționează că a făcut acest lucru din cauza fostei guvernări, transmite CURENTUL.

Stela Stîngaci scrie că acest lucru s-a întâmplat pentru că a decis că candideze independent la parlamentare.

„Sunt de nedescris intimidările și hărțuirea fără nicio cruțare la care am fost supusă. În semn de profund dezacord cu toate aceste fărădelegi și ticăloșenii, pe 28 mai am demisionat din serviciul diplomatic”, menționează Stela Stângaci.

De asemenea, ea menționează că răspunde cu încredere apelului făcut de noul ministru de Externe și Integrare Europeană, Nicu Popescu.

„Crearea majorității parlamentare și desemnarea noului guvern, la fel ca și multora dintre dvs, mi-a redat speranță.

De aceea răspund cu încredere apelului Ministrului de externe Nicu Popescu și îmi exprim deplina disponibilitate de a pune umărul la realizarea sarcinilor grele care stau în fața diplomației noastre și a noului guvern.

Salut și susțin noua majoritate parlamentară și noul guvern și îi îndemn pe toți oamenii de bună credință s-o facă. Doar așa ne vom putea apăra libertatea și demnitatea noastră și a copiilor noștri!”, mai scrie Stela Stîngaci.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților