[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fost deputat, despre lista noului Guvern: Sunt câteva nume pe care sunt bucuros să le văd
4 August
Președintele interimar al Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, afirmă că este bucuros să vadă unele nume în componența noului Guvern, dar altele care nu le cunoaște și unul care nu l-ar vedea să tindă până la ministru, transmite CURENTUL. 
„Sunt câteva nume pe care-s bucuros să le văd, sunt sigur că vor face față. Țin mult pumnii pentru Sergiu Litvinenco și la domeniul pe care și l-a asumat. Sunt câteva nume care nu prea știu ce reprezintă și timpul va arăta dacă vor face față. Este un nume care nu prea l-aș vedea să tindă până la ministru”, spune Dinu Plîngău.
Totuși, el crede că s-ar putea ca cei pe care nu-i cunoaște prea bine să uimească plăcut, iar cei la care ținem să surprindă mai puțin plăcut.
„Totul depinde de munca și perseverența fiecăruia. Într-un ceas bun și cu Doamne Ajută! Platforma DA e dispusă să vă livreze toată expertiza pe proiectele la care am lucrat 2,5 ani în Parlament. Sper mult să susțineți proiectele bune pe care le-am promovat cândva ca bloc ACUM”, mai spune Dinu Plîngău.
Cristina Parfeni 
Inapoi la arhiva noutaților