[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fost deputat: „Democrații nu au cum să existe dacă nu se reformează și nu promovează anumite schimbări pe interior”
27 Iunie

Fostul deputat liberal – democrat, Vadim Pistrinciuc, crede că PDM ar trebui să se reformeze și să facă schimbări pe interior, în caz contrar nu vor avea cum să existe, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, fostul deputat spune că acest lucru este inevitabil din simplul motiv că în ultimul timp ei au privit politica doar prin prisma puterii, prin accesul nelimitat la putere, deoarece se ignora dezbaterea politică, se ignorau alte partide politice.

„Toată opoziția la ei erau doar dușmani, inamici. Democrații nu au cum să existe dacă nu se reformează și nu promovează anumite schimbări pe interior – de oameni, de atitudini și chiar ar trebui să facă acest lucru. Și doi: când treci în opoziție și nu ai fost doar pur și simplu la guvernare, dar ai fost învinuit de toată lumea – de la Est, de la Vest și din țară de la tine de faptul că ai cumpărat puterea și ai intervenit în acele domenii în care nu trebuia, inclusiv ai promovat intimidarea asta politică… Eu pot să dau un exemplu simplu ce ține de relația cu partidele europene, cu Uniunea Europeană. Ei pur și simplu au ignorat această relație”, spune Vadim Pistrinciuc.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților