[ X ]
[ X ]
[ X ]
Forumul de afaceri Moldova – Rusia s-a desfășurat la Chișinău
7 Noiembrie

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCIRM) organizează, astăzi, Forumul de Afaceri Moldova – Rusia, transmite CURENTUL.

În cadrul reuniunii sunt organizate întrevederi bilaterale dintre agenții economici din R. Moldova și agenții economici din regiunea Sverdlovsk, Federația Rusă, în cadrul cărora aceștia au posibilitatea să stabilească relaţii de afaceri şi parteneriat.

Vicepreședintele CCIRM, Mihai Bîlba, a comunicat că asemenea întrevederi se fac anual pentru a stabili alte puncte comune de relații economice între cele două state.

„Atragem mare atenție F. Ruse și în ultimii ani am organizat diverse întrevederi, precum și am stabilit relații cu agenții economici ruși. CCIRM are semnate 25 de Acorduri cu CCI ai Federației Ruse. Invităm anual companii diverse din Federația Rusă pentru a se informa despre oportunitățile de aici. Anul trecut la forum au participat peste 300 de companii. Sper că dialogul de astăzi să aducă noi puncte de colaborare”, a spus Mihail Bîlba.

La rândul lor, reprezentanții din Federația Rusă au prezentat companiile participante la Forum și au reiterat poziția expusă de vicepreședintele CCIRM.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților