[ X ]
[ X ]
[ X ]
FMF rămâne fără conducere. Pavel Cebanu se retrage din funcție
22 Aprilie

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Pavel Cebanu, se retrage de la conducerea instituției, informează CURENTUL.

„Timpul, atât cel petrecut pe teren, cât și într-o funcție, are limitele sale obiective, care se pot manifesta în orice moment. Astăzi cred că acest moment a sosit. Am decis să mă retrag din funcția de Președinte al Federației Moldovenești de Fotbal. Nu este o decizie spontană, dar una pe care am luat-o cu mai mult timp în urmă și trebuia să o comunic după ce vor trece doi ani de la ultimul Congres de dare de seama din 2017. Acești doi ani au trecut. Nu este o decizie ușoară, dar este decizia mea personală și am dorit să o comunic opiniei publice”, a comunicat Cebanu.

În același timp, Cebanu s-a referit și la decizia sa anterioară. „De peste 55 de ani sunt în fotbal. am încercat să dau tot ce am mai bun. Dacă am reușit sau nu, nu pot să mă pronunț eu. Dar pot spune sincer că, simțul de responsabilitate nu m-a părăsit niciodată. Doi ani în urmă, înaintea ultimului Congres al FMF de dare de seamă și alegeri am avut intenția să mă retrag, dar adresările insistente și susținerea deplină a membrilor Federației m-au făcut să accept să mai continui. Nu doream să-i dezamăgesc pe toți cei care au avut încredere în mine și în proiectele care urmau să fie realizate. Atunci am spus membrilor Comitetului Executiv că voi continua încă doi ani pentru a asigura începutul unor proiecte, care erau în programul nostru de activitate și apoi voi lua o decizie”, a scris Cebanu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților