[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fiul șefului de Cabinet al Premierului a accidentat mortal un bărbat. Diaconu: Noi suntem cei mai interesați să fie cunoscut adevărul
17 Iulie

Serghei Diaconu, șef de Cabinet al Premierului, a anunțat, pe Facebook, despre un accident rutier în care este implicat fiul său.

„În cazul de aseară, din această sinteză a poliției, șoferul de 19 ani e fiul meu Cristian. Familia noastră trece acum prin momente foarte grele. Aseară, la intrarea într-o curte de locuit, automobilul condus de Cristian a trecut peste un bărbat în stare de ebrietate care era culcat pe calea de intrare în curte. După ce a ieșit din automobil și a văzut persoana rănită, el a sunat imediat la 112 și a solicitat ambulanța și poliția. Bărbatul era încă viu la momentul sosirii ambulanței, dar ulterior a decedat” – a relatat el.
Serghei Diaconu a subliniat că, fiindcă e vorba de un caz de interes public, va asigura transparența maximă pe acest caz.

„Noi suntem cei mai interesați să fie cunoscut adevărul. Solicit pe această cale ajutor de la cetățenii și afacerile din zonă, în cazul în care dețineți imagini video făcute

între 22 și 24, data de 16 iulie, la adresa Ion Creangă 5, să le trimiteți direct poliției”, a adăugat el.

Inapoi la arhiva noutaților