[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fenomenul Mercur Retrograd: Ce influență poate avea asupra oamenilor potrivit unui astrolog
7 Iunie

Începând cu 30 mai și până pe 23 iunie curent, planeta Mercur face cale întoarsă prin Gemeni, semnul pe care îl guvernează. Acest fenomen este numit în astrologie Mercur Retrograd și are o mare influență asupra zodiilor, informează CURENTUL.

Solicitată de reporterul nostru, astrologul Cristina Oxentii, fondatoarea AstroDiamond.info, ne-a explicat în ce mod se manifestă fenomenul Mercur Retrograd asupra oamenilor.

„Această perioadă este favorabilă pentru soluționarea unor probleme din trecut, pentru revenirea la proiecte și subiecte mai vechi. În schimb, este contraindicat în perioada respectivă să pornim ceva de la zero, să luăm decizii importante, să ne apucăm de lansări ori de semnare de contracte”, susține specialista.

Potrivit ei, această perioadă este mai delicată și la capitolul comunicare, întrucât pot apărea încurcături, conflicte sau neînțelegeri.

„Puteți să vă așteptați la probleme tehnice, ar putea frâna internetul și pot apărea conflicte în mediul online. Pe de altă parte, pot reveni parteneri vechi sau ar putea fi pusă pe masă subiecte care au stat în coadă de pește mult timp, iar acum le-a sosit momentul potrivit”, afirmă astrologul.

Chiar dacă Mercur Retrograd are influență asupra tuturor zodiilor, efectul acestuia se resimte în mod diferit la toți nativii.

„Cei care au planete personale în Gemeni, între gradele 16-24, vor simți cu precădere influența aspectului astral și vor face corecții pe anumite sectoare ale vieții, în funcție de harta natală. Tot aici putem include nativii din stihia aerului, Balanțele și Vărsătorii. Situația e mai ușoară pentru nativii care s-au născut cu Mercur retrograd, dar tot se pot aștepta cu probleme la drum, în transport, la shopping, în vacanță, etc.”, conchide Cristina Oxentii.

Având în vedere, că planeta Mercur este retrogradă și mai face careu cu Neptun, sezonul estival ne prinde pasivi, lipsiți de energie și dorințe, cu mintea în așteptare. De aceea, experții ne sugerează să lăsăm lucrurile să decurgă de la sine și să nu luăm decizii importante până pe 23 iunie.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților