[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Fata cu Cobza” s-a lansat într-un nou proiect online!
4 Mai

Interpreta Stela Botez prezintă un nou proiect, de altfel împreună cu o echipă de băieți a lansat primul proiect imobiliar – Acasă, şi spune că va surprinde istoria și originea diferitor proprietăți aflate în proces de construcție, or recent construite, restaurante, abandonate sau fiind în paragină. De altfel, la sfârşit de aprilie, a prezentat primul vlog despre Porţile Oraşului Chişinău, informează CURENTUL.

„Prieteni, vă prezint un nou proiect online care va scoate frumos în evidență edificiile municipiului Chișinău – Acasă. Fie acestea problematice sau de lux, edificiile formează locul unde ne petrecem copilăria, adolescența, tinerețea și bătrânețea. Deci merită să ne cunoaștem orașul capitală a țării noastre. Iar eu am menirea să mă documentez, și să vă prezint câte un edificiu în fiecare episod de vlog”, a comunicat ea, pe social media.

Pe lângă aceasta, Stela mai spune că pentru început echipa „Acasă” prezintă splendoarea clădirilor ce formează Porțile orașului, acele porți care sunt cartea de vizită a capitalei Republicii Moldova.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților