[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ex – viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei va candida independent la parlamentare
2 Ianuarie

Ex-viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Iurie Craciuneac a anunțat că, va candida independent la alegerile parlamentare pe circumscripția nr.42 Cantemir, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Iurie Craciuneac a scris că „a luat această decizie în rezultatul insistenței concetățenilor”.

„Stimați prieteni, în contextul alegerilor parlamentare pe circumscripții uninominale, în rezultatul insistenței concetățenilor, am decis să candidez, independent, la funcția de deputat în Parlamentul RM pe Circumscripția uninominală nr. 42, or. Cantemir. Astfel a fost înregistrat Grupul de inițiativă și susținere a candidatului la funcția de deputat în Parlament. Fiind originar din s. Badicul Moldovenesc, raionul Cahul, având rude, prieteni, cunoscuți în acest teritoriu, activând în or. Cahul peste 15 ani, deținând funcția de șef al Inspecției Teritoriale de Muncă Cahul, în subordinea căreia intră raionul Cantemir și raionul Taraclia, fiind viceministru al muncii, protectiei sociale si familiei cunosc foarte bine specificul acestei Circumscripții uninominale iar atașamentul față de acest teritoriu este unul foarte puternic. În condițiile coruperii deputaților și uzurpării puterii în stat, de către actuala Putere politică, fiind călit de „coridorul morții” la 7 aprilie 2009, sunt sigur că voi contribui la consolidarea democrației oferind o reprezentare autentică a cetățenilor din circumscripția nr. 42 în Parlamentul Republicii Moldova”, a scris Craciuneac.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților