[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ex-ministrul Justiției, Oleg Efrim, spune de ce a plecat din politică, din partid și dacă mai vrea să facă parte din Guvern
13 Decembrie

Fostul ministru al Justiției, Oleg Efrim, afirmă că nu a vrut niciodată să revină în partidul din care a plecat, în politică sau în Guvern, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru aboutpeople.md, Oleg Efrim povestește care a fost motivul plecării sale din spațiul public.

„Am plecat din politică la începutul anului 2015. Procesul activ de destrămare a Partidului Liberal Democrat a început mult mai devreme de atunci. Desigur, acest lucru nu a putut trece fără consecințe pentru mine. A trebuit să decid dacă voi participa sau nu în următoarea guvernare și am decis să plec din partid. Și chiar dacă mi-ar fi propus să rămân, decizia mea a fost legată de relația mea personală cu colegii din partid și cu situația din însăși partidul”, a spus Oleg Efrim.

Totodată, Oleg Efrim a spus că nu dorește să revină în viața publică.

„Nu iubesc să am regrete. Dacă înțeleg că am comis o greșeală, atunci învăț din asta o lecție, care mă poate crește și data viitoare să nu procedez la fel. Nu, niciodată nu am vrut să revin nici în politică, nici în partid, nici la guvernare”, a mai spus Oleg Efrim.

Actualmente, Oleg Efrim este lector universitar la Universitatea de Stat din Moldova, dar și unul din fondatorii „Efrim Roșca Asociații”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților